ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity
Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου
Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π.Φαλήρου

Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Είμαι έγγαμος  κι έχω μια κόρη 3,5 ετών.Είμαι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Ψυχολογία της Διατροφής, τις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) κι εκπαίδευση στην Αθλητική Διατροφή. Συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών(ΚΕΑΔΔ) και της ομάδας του diatrofi.gr.
Η αγάπη για φροντίδα στο συνάνθρωπο , η καθημερινή ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό , η ανάγκη μου να επικοινωνώ με ανθρώπους, καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον για τους τομείς της υγείας , αρχικά με προέτρεψαν να σπουδάσω και έπειτα να ασκήσω το επάγγελμα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου .Υπήρξα αθλητής στο μπάσκετ για πάνω από 20 χρόνια με αποτέλεσμα να έχω γαλουχηθεί και να λειτουργώ στην ζωή μου με τις αρχές που μου έχει διδάξει ο αθλητισμός όπως η πειθαρχία , η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια .
Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Προεδρική Φρουρά ως Εύζωνας.
Εκπαιδεύτηκα στο Τζάνειο Νοσοκομείο και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ασκώ το επάγγελμα μου απ’ το 2006 κι έχω συνεργαστεί με Κέντρα Υγείας και αθλητισμού, ιατρεία παχυσαρκίας , διαιτολογικά γραφεία και μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας. Από το 2013 είμαι ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στο Παλαιό Φάληρο και παράλληλα συνεργάτης του Κέντρου Παχυσαρκίας και Διατροφικής Αγωγής του Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου.
Πραγματοποιώ ομιλίες σε σχολεία, ευπαθείς ομάδες και αθλητικούς συλλόγους, με θεματικό περιεχόμενο το τρίπτυχο  Διατροφή, Υγεία και Αθλητισμός. Αρθρογραφώ σε επιστημονικούς ιστότοπους κι έχω πάρει μέρος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ως επιστημονική επιτροπή.
Διετέλεσα Γραμματέας της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος-Περιφέρεια Αττικής) από το 2015 έως το 2018.
Στις εκλογές του 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου μας με το συνδυασμό του Γιάννη Φωστηρόπουλου "ΣυνεχίΖουμε" .  Ο Δήμαρχος μου έκανε την τιμή να γίνω Αντιπρόεδρος στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο , μια θέση ευθύνης που είναι συμφυής και αρμονική με τις σπουδές και την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Είμαι Πρόεδρος της Πολιτιστικής επιτροπής του Δήμου Π.Φαλήρου κι έχω ενεργή συμμετοχή ως μέλος σε σημαντικές επιτροπές του Δήμου όπως η Επιτροπή Ποιότητας ζωής , η Επιτροπή Ελέγχου θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ αλλά και στη Συντονιστική επιτροπή Π.Ο.Υ ( Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) Υγειών Πόλεων και στη επιτροπή του Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου.

6937 889572

nphilippopoulos@yahoo.com

περισσότερα μέλη

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΒΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΒΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΓΑΛΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ

ΓΑΛΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος