ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ 80

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΤΟΥΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ80

 

Έγγαμη και μητέρα μιας 15χρονης μαθήτριας Πρότυπου Λυκείου η Αγγελική Τσίτουρα είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας - Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Λάρισας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στον Σχεδιασμό, τη Διοίκηση και την Πολιτική Τουρισμού.

Λόγω της εμπειρίας και της εξειδίκευσής της σε θέματα τουρισμού, η Αγγελική Τσίτουρα έχει υπηρετήσει ως διοικητική υπάλληλος στην 1η Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Ανάπτυξης του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), παρέχοντας υποστηρικτική συνεργασία σε σχετική επιτροπή παρακολούθησης κοινοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής  Ένωσης την περίοδο 1995 – 2000. Διετέλεσε, επίσης, σύμβουλος στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης τη διετία 2007 – 2009.

Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), η Αγγελική Τσίτουρα έχει, εξάλλου, να επιδείξει πολυετή επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαίδευσης ενηλίκων Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού), ενταγμένη μάλιστα στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων-Επιθεωρητών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Είναι, επίσης, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού - στα Δ.ΙΕΚ του Υπ. Παιδείας -στις ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ – στη ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ Δημόσια Σχολή - Ε.ΠΑΣ. Αναβύσσου (Υπουργείο Τουρισμού), αλλά και εισηγήτρια σε επιδοτούμενα σεμινάρια Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης ανέργων και άλλων ευπαθών ομάδων, που τελούν υπό την αιγίδα της Ε.Ε.

  • Είναι τακτικό μέλος στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δ.Π. Φαλήρου
  • Μέλος της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Π. Φαλήρου
  • Μέλος του Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ»

¨Στόχος μου είναι ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Συνδυασμό «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο», το Παλαιό Φάληρο μέσω της ανάπτυξης του Τουρισμού, προωθώντας  την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματικότητα, να καταστεί ιδανικός προορισμός για κατοίκους, επισκέπτες, επαγγελματίες και επενδυτές  ώστε με στρατηγικές συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες να επιδιωχθεί  η τόνωση της τοπικής αγοράς , αλλά και η ανάδειξη της πόλης σε διεθνή τουριστικό προορισμό.’

Θα συμπορευθώ με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, γιατί είναι ένας  άνθρωπος, με καινοτόμες ιδέες, με όραμα και γνώση της αυτοδιοίκησης και ακόμα περισσότερο έχει όρεξη για σκληρή δουλειά.

6945 411567

agg.tsitoura@gmail.com

 

περισσότερα μέλη

ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΖΑΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΖΑΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος