ΡΑΠΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΡΑΠΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Οικονομολόγος- Σύμβουλος Διεθνών Επιχειρήσεων

­­Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στην όμορφη Λιβαδειά. Το 2000 μετακόμισα στην Αθήνα λόγω σπουδών ενώ τα τελευταία 14 χρόνια κατοικώ στο Παλαιό Φάληρο με την οικογένειά μου.  Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα εκπαίδευσης και διαμόρφωσης χαρακτήρων.

Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά με ειδίκευση στα Λογιστικά και Φοροτεχνικά. Στην συνέχεια συνέχισα τις σπουδές μου ολοκληρώνοντας το Master in Business Administration (MBA) στο Πανεπιστήμιου του Πειραιά με κατεύθυνση την Ελεγκτική Μεγάλων Επιχειρήσεων. Κατόπιν αρίστευσα στις εισαγωγικές εξετάσεις  κατορθώνοντας να  περάσω την πόρτα της Νομικής Σχολής Αθηνών ανάμεσα στους πρώτους 15 εκείνης της χρόνιας. Στόχος μου είναι η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε θέματα Οικονομικά αλλά και Νομικά ώστε να ανταποκρίνομαι στις συνεχείς αλλαγές του κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος.

Εργαζόμενη αρχικά στον κλάδο του Εμπορίου και στην συνέχεια της Ενέργειας κατάφερα να οργανώσω και να κατευθύνω το Οικονομικό Τμήμα Πολυεθνικού Ομίλου. Η πολυπλοκότητα και συνεχής ανάπτυξη των δύο αυτών κλάδων με ανάγκασαν να αναπτύξω πολύπλευρα τις γνώσεις μου σε διεθνή οικονομικά θέματα, θέματα ελεγκτικής καθώς και ανάπτυξης επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζομαι ως Οικονομολόγος – Σύμβουλος Διεθνής Δραστηριότητας Ομίλου, ενώ παράλληλα ασκώ συμβουλευτική σε  θέματα Οικονομοτεχνικά και Διεθνούς Εμπορικής Δραστηριοποίησης. Επιλέγω πάντα οι εταιρείες που συνεργάζομαι να προωθούν την εξοικονόμηση πόρων αλλά και να προάγουν τις κοινωνικές αξίες της ισότητας. Τέλος κατέχω άπταιστα την Αγγλική  εμπορική και νομική ορολογία, καθώς επίσης την Γερμανική εμπορική ορολογία.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, υπήρξα μέλος της φοιτητικής παράταξης του Πειραιά ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο το 2000 ενώ βρισκόμουν και βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της παράταξης. Υπήρξα ενεργό μέλος της παράταξης στα φοιτητικά μου χρόνια και παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια η επαγγελματική μου καριέρα και η γονεϊκή μου ιδιότητα μονοπώλησαν τον χρόνο μου, δεν σταμάτησα να στηρίζω την παράταξη δυναμικά. Πιστεύω στην εξελιξιμότητα και πρόοδο των συνθηκών καθώς επίσης και στην βελτίωση τους και για το λόγο αυτό θα αγωνιστώ ώστε ο Δήμος μας να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει.

περισσότερα μέλη

ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ <br>του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΦΑΡΑΚΛΑ ΡΕΓΓΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΦΑΡΑΚΛΑ ΡΕΓΓΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος