ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Παυλάτος Ειρηναίος

Μοντέρ – Νetwork Marketer

Ονομάζομαι Ειρηναίος Παυλάτος, οι περισσότεροι με γνωρίζουν με το υποκοριστικό μου, Ρένος. Γεννήθηκα το 1987στην Αθήνα και έκτοτε μένω στο Παλαίο Φάληρο με μία μικρή διακοπή για ένα χρόνο. Μεγάλωσα στις γειτονιές του Τροκαντερό, της Αγίου Αλεξάνδρου, Πρωτέως και σε ολόκληρο το παραλιακό μας κομμάτι. Φοίτησα στο 1ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο. Αφότου εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2007, εργάστηκα ως βοηθός σερβιτόρου σε πασίγνωστο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. Παράλληλα ξεκίνησα τις σπουδές μου στο ΙΕΚ Intergraphics. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους άρχισα να εργάζομαι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTERως μοντέρ μέχρι το κλείσιμο του καναλιού το 2011. Στο ενδιάμεσο φοίτησα και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ενίσχυση της επαγγελματικής μου κατάρτισης. Το 2012 ξεκίνησα να εργάζομαι για ένα χρόνο στην εταιρεία Sportscomm. Από το 2013 μέχρι και σήμερα παραμένω μοντέρ στην Εταιρεία Παραγωγής FSProductions. Ωστόσο στο ίδιο διάστημα των τελευταίων έξι ετών και μέχρι σήμερα ασχολούμαι με το δικτυακό μάρκετινγκ και παρακολουθώ σεμινάρια σε όλο τον κόσμο πάνω στην ηγεσία και στην προσωπική ανάπτυξη. Το Σεπτέμβριο του 2018 ο Γιάννης Φωστηρόπουλος μας ένωσε με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα μου Σοφία Χαλδαιοπούλου στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους γεννήθηκε η μικρή μας κόρη.

Έχοντας περάσει από πολλές τρικυμίες μέχρι σήμερα, φτάσαμε σε ένα καίριο σταυροδρόμι. Η αδερφή μου, όντας μετανάστρια στο εξωτερικό, μας κάλεσε να ακολουθήσουμε τα χνάρια της σε μια πολύ “καλύτερη ” και “βολεμένη” ζωή. Έτσι λοιπόν κλήθηκα να διαλέξω ή να κάτσουμε εδώ στην Ελλάδα ή να φύγουμε για μια νέα αρχή. Τελικά αποφάσισα να μείνουμε εδώ και να παλέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ποιος ήταν αυτός ο τρόπος; μα φυσικά να ασχοληθώ με την πολιτική. Για ποιον λόγο; Για ένα καλύτερο μέλλον. Το δικό μας, της 4 μηνών κόρης μου, της γυναίκας μου, του μπαμπά και της μαμάς, αλλά και όλου του Παλαιού Φαλήρου αφού όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια. Διότι ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον σου… είναι να το δημιουργήσεις!
Πιστεύω στον Γιάννη Φωστηρόπουλο, έχει αποδείξει ότι μπορεί, ότι το θέλει και θα τα καταφέρουμε μαζί! Όχι, δεν κατεβαίνω ως ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος αλλά ως ο δικός σας σύμβουλος!

 

περισσότερα μέλη

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ <br>του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ
του ΜΙΧΑΗΛ

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος