ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
  • Οικονομολόγος
  • Αντιδήμαρχος Διοίκησης

& Οικονομικών

  • Αναπληρωτής Δημάρχου
  • Υποψήφιος Δημοτικός

Σύμβουλος Π. Φαλήρου

Ο Αλέξανδρος Πανταζής γεννήθηκε και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε Οικονομικά στο τμήμα Στατιστικής καθώς και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 1986 κατέρχεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος, τιμώντας τον οι Δημότες δεύτερο σε ψήφους.

Τόσο ο τέως Δήμαρχος Διον. Χατζηδάκης όσο και ο νυν Δήμαρχος  Ι. Φωστηρόπουλος, εκτιμώντας την μεγάλη του εμπειρία αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον όρισαν ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ τους.

 

Την τριετία 1987-1989 εκλέγεται Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και ένα χρόνο αργότερα τοποθετείται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 1990 εκλέγεται κ πάλι δεύτερος με υπερδιπλάσιο αριθμό ψήφων και το 1993-1994 αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στις  Δημοτικές Εκλογές του 2002 με Δήμαρχο τον Διονύση Χατζηδάκη, έρχεται τρίτος σε ψήφους και τη διετία 2003-2004 αναλαμβάνει εκ νέου Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Καθαριότητας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 επανεκλέγεται και τη διετία 2009-2010 αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Παιδείας-Κοινωνικής Αρωγής & Αθλητισμού.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη για ακόμα μία φορά και αναλαμβάνει τη διετία 2013-2014 το δύσκολο έργο της Οικονομικής διαχείρισης του Δήμου, ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης-Οικονομικών.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εκλέγεται με υπερδιπλάσιο αριθμό ψήφων και ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης του εμπιστεύεται εκ νέου τα Οικονομικά και την Διοίκηση του Δήμου.

Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές με Δήμαρχο τον Ι. Φωστηρόπουλο επανεκλέγεται και συνεχίζει έως σήμερα ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών.

Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Ι. Φωστηρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, να με τιμήσει τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου αλλά και την τιμητική θέση του Αναπληρωτή του κατά την τρέχουσα τετραετία. Συνεχίζω με μοναδικό σκοπό το συμφέρον των Παλαιοφαληριωτών κάτι για το οποίο εργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια.                

6946 329833

alekospantazis53@gmail.com

 

 

περισσότερα μέλη

ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΟΡΝΙΛΑΚΗ-ΠΟΛΥΓΕΝΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΟΡΝΙΛΑΚΗ-ΠΟΛΥΓΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΟΤΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΟΤΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος