ΜΕΞΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΜΕΞΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μέξας Ιωάννης

Φοιτητής του τμ. Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης  Παντείου Πανεπιστημίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Π.Φαλήρου

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1998, και κατοικώ στη Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου.  Η οικογένεια μου κατάγετε από το γνωστό γένος Φωκά και ήρθε στο Παλαιό Φάληρο από την Κνωσταντινούπολη το 1922.

 

Είμαι γιος του Χαριλάου Μέξα απόστρατου Αξιωματικού πιλότου του Πολεμικού Ναυτικού με  πολλές τιμητικές διακρίσεις για τις αποστολές του στο εξωτερικό.

Το 2016 ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση με Αριστείο και εισήχθη επιτυχώς στο  Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  Είμαι τριτοετής φοιτητής του  τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης  Παντείου Πανεπιστημίου  και παράλληλα εργάζομαι.

 

Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό ενεργά από το 2015 συμμετέχω σε διαφόρους θεσμούς, από μέλος μαθητικών και φοιτητικών κοινοτήτων, εθελοντικές δράσεις,  κοινωνικά συσσίτια μέχρι συνέδρια εθνικής εμβέλειας.

 

Η ενασχόληση μου με τα τοπικά δρώμενα πιστεύω ότι είναι μια δραστηριότητα πολύ σημαντική και ουσιαστική.   Επιθυμώ να έχω  την δυνατότητα να κάνω πράξη τα όνειρα της γενιάς μου και να συμμετάσχω ενεργά στην  τοπική ανάπτυξη και ψηφιακή αναβάθμιση του Παλαιού Φαλήρου.

Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ δυναμικά για την πόλη που ζω και αγαπάω στο πλευρό του Ιωάννη Φωστηρόπουλου με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Τηλ:697 725 55 11

Mail: g.mexas@yahoo.com

Fb: Μέξας Ιωάννης

περισσότερα μέλη

ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΘΕΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ <br>του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΘΕΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος