ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Γεννήθηκα στο Παλαιό Φάληρο στις 30-10-1982. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικών Δομικών Έργων ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού Πολιτικού Μηχανικού (Bachelor – Master).

Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Μηχανικό Τμήμα.

Είμαι παντρεμένος με την Σταυρούλα Μάντζιου – Τσαβδάρογλου (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο κοριτσάκια 6 και 8 χρονών.

Διατηρώ τεχνικό γραφείο στο Π. Φάληρο περιοχή Αμφιθέας που ασχολείται με άδειες οικοδομών, επιβλέψεις έργων,  επισκευές – αναπαλαιώσεις προσόψεων και εσωτερικές ανακαινίσεις. Επίσης το γραφείο μου αναλαμβάνει παντός τύπου εργασίες σε ιδιωτικά και δημόσια κτίρια, αναβαθμίζοντας τα και ενεργειακά.  Στην εφηβεία μου ασχολήθηκα με την καλαθοσφαίριση και για πολλά χρόνια υπήρξα αθλητής του Α.Ο.Π.Φ και του Πανιωνίου. Πριν από μία 5ετια αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά κατεβαίνοντας ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δ. Χατζηδάκη. Έκτοτε ένωσα τις δυνάμεις μου με ικανούς ανθρώπους, που διαθέτει ήδη ο Δήμος μας και μετείχα στις παρακάτω δράσεις:

  • Για την περίοδο 2014 – 2019 ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ως Εκπρόσωπος Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Για την περίοδο 2016-2019 ως αναπληρωματικό μέλος στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΣΕΔΕ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
  • Για την περίοδο 2013-2019 ως εθελοντής στο κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
  • Για την περίοδο 2017-2019 συμμετείχα ως Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου «Η ΤΙΤΑΝΗ»

Μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας, έχω την τιμή να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Π. Φαλήρου Ιωάννη Φωστηρόπουλου ώστε να συμβάλλω στα κοινά, στην πόλη που γεννήθηκα, πορεύομαι και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Έχοντας όραμα και διάθεση και σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνδυασμού, θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για το μέλλον των παιδιών μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στους δημότες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, πάντα με τη βοήθεια και τη συνεργασία των πολιτών.  Είμαι διαθέσιμος και πρόθυμος να σας ακούσω, να δεχτώ τις γνώμες και τις απόψεις σας.

«ΣυνεχίΖουμε για το Π. ΦΑΛΗΡΟ» με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο.

 

Email: Mantzios_k@yahoo.gr

Κιν :6946 00 63 33

 

περισσότερα μέλη

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος