ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Εκπονήτρια Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων

H Χριστίνα Καπετανάκη γεννήθηκε στη Γενεύη το 1977 και διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο. Είναι παντρεμένη με τον Παλαιοφαληριώτη επιχειρηματία Γιάννη Αρβανίτη και μητέρα τριών παιδιών.

Διατέλεσε επί δεκαπενταετίας τραπεζικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη χρηματοοικονομική διαχείριση σε έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδος.

Σήμερα ασχολείται με την εκπόνηση περιβαλλοντικών βιωματικών προγραμμάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσεται και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αντικείμενο το οποίο, ως διπλωματούχος, ασκεί κυρίως εθελοντικά.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά απορρέει από το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής του Παλαιού Φαλήρου.

Εντάχθηκα με μεγάλο ενθουσιασμό στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο» προκειμένου να συνδράμω στο πρόγραμμα και το έργο του, με κέφι, ενδιαφέρον και διάθεση για προσφορά. Βασική μου προτεραιότητα παραμένει η αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής του Παλαιού Φαλήρου

#ΚapetanakiC

Facebook.com/KapetanakiC Instagram.com/KapetanakiC KapetanakiC@gmail.com

6978 992920

περισσότερα μέλη

ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ <br>του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ
του ΜΙΧΑΗΛ

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος