ΘΕΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΘΕΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας

Μαρία Θεμελή.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει πτυχίο Δημοσιογραφίας και Marketing Communications.
Εργάστηκε στο χώρο της εταιρικής επικοινωνίας, ως Διευθύντρια Τύπου & Επικοινωνίας στη Marfin Egnatia Bank και διετέλεσε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής, Β&Μ Θεοχαράκη.
Ανέπτυξε τις πρώτες ομάδες BNI στην Ελλάδα (Business Network International), ένα πρωτοπόρο, επαναστατικό, παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματικής δικτύωσης.
Σήμερα είναι επιχειρηματίας, με δική της εταιρεία στο χώρο της επικοινωνίας, ως Marketing and Communications Strategist, με σημαντικό πελατολόγιο από νευραλγικούς κλάδους της Οικονομίας όπως: Υγεία,  Κατασκευή, Real estate , Accounting Services, Digital Services, Retail, Πληροφορική, Outsourcing sales, αντασφαλιστική αγορά.
Είναι Σύμβουλος επιχειρηματικότητας στο Δήμο Π. Φαλήρου και ενεργοποιείται για την εξωστρέφεια και την τόνωση των επιχειρήσεων σε τοπικό επίπεδο.
Από τον Οκτώβριο του 2020 είναι Υπεύθυνη για το σχεδιασμό εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια Ελλάδα, 1821-2021, σε τοπικό επίπεδο.
Ασχολείται ενεργά και διοργανώνει εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς με όραμα μια πιο ανθρώπινη κοινωνία , προωθεί τον εθελοντισμό και βοηθάει μέσω ομάδων τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο) του Δήμου Π. Φαλήρου, που κατοικεί.
Πιστεύει στην εξέλιξη, αρνείται πεισματικά την κρίση, την κατάθλιψη, τα όρια…
Λατρεύει την θάλασσα, τα ταξίδια, τους ανθρώπους.
Αρθρογραφεί για κοινωνικά θέματα με άρθρα στον τοπικό τύπο και σε πολλά άλλα ΜΜΕ.
Ξεκίνησε να γράφει από μικρή, κείμενα διηγήματα, άρθρα, παραμύθια.
"Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε" είναι η πρώτη της επίσημη επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων
Συμμετέχει με την ιστορία της στο βιβλίο «Είμαι Επικίνδυνη» μαζί με άλλες 99 γυναίκες από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της συγγραφής, του θεάτρου, που μοιράζονται τις δικές τους επικίνδυνες ιστορίες. Έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την αρωγή οργανισμών που υποστηρίζουν γυναίκες που έχουν υποστεί έμφυλη βία.

 

6978 899087

themelicommunication@gmail.com

περισσότερα μέλη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΣΑΒΒΑΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΗΡΑΚΛΗ

ΣΑΒΒΑΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΗΡΑΚΛΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος