ΓΟΥΠΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΟΥΠΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Φοιτητής Νομικής ΕΚΠΑ

Γεννήθηκα το 2000  και  μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Τελείωσα το 3ο Λύκειο και τώρα είμαι  πρωτοετής φοιτητής στη Νομική Σχολή Αθηνών, εκπληρώνοντας ένα μεγάλο μου όνειρο. Επίσης, μιλάω πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Ακόμη, έχω συμμετάσχει σε πληθώρα σχολικών διαγωνισμών με πολλές διακρίσεις, καθώς και σε πολλά προσομοιωτικά συνέδρια.

Στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου έπαιξα, δημιούργησα στενές φιλίες και ξεκίνησα να ενδιαφέρομαι για τα κοινά.

Είμαι ο νεότερος υποψήφιος στα 19 μου μόλις χρόνια και αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί πιστεύω ότι εμείς, η νέα γενιά που μεγαλώνει και ωριμάζει μέσα στην κρίση, μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την πόλη μας. Οι νέοι στο Δήμο μας θα πρέπει να αποτελέσουν το μεγάλο κεφάλαιο πολιτιστικής εξέλιξης αυτής της πόλης. Γνώσεις, ομαδικότητα, συμμετοχή, καινοτομία, ευρωπαϊκός προσανατολισμός, είναι μερικά από τα εφόδια μας.  Είναι η ώρα να βγούμε μπροστά δυναμικά! Έχουμε όρεξη και ιδέες, έχουμε θέληση να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια στον τόπο που ζούμε. Το Παλαιό Φάληρο ανήκει και στους νέους! Τους νέους που μένουν στην πατρίδα μας και αγωνίζονται για τις συνθήκες του αύριο που δε θα διώχνουν πια τα νέα παιδιά στο εξωτερικό. Χρειάζεται η παρουσία νέων ανθρώπων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ελπίζω ότι η εκλογή μου θα μου επιτρέψει να πραγματώσω συγκεκριμένα σχέδια για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ.

Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον Συνδυασμό «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο» για την μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την επιλογή σας και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης όλων σας!

κιν. 6946 49 68 20
email: dimitrisgoupios@hotmail.com

περισσότερα μέλη

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος