ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο Σ    Σ.    Α Σ Η Μ Α Κ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ

Γεννήθηκε  στην Αθήνα το 1959 και κατάγεται από τη Λέσβο και τη Μεσσηνία.  Κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο από το 1991, είναι παντρεμένος  με την Βάλια Χατζηαργυροπούλου και πατέρας δύο αγοριών.  Απόφοιτος  της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής  και του North Trafford College of Further Education στο Manchester  Αγγλίας.  Διπλωματούχος  Μηχανολόγος  Μηχανικός, από το Πανεπιστήμιο Salford Αγγλίας.  Κάτοχος μεταπτυχιακού (Master) στην Τεχνολογία Κλωστοϋφαντουργίας  από το Πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST) στην Αγγλία. Επίσης  είναι πτυχιούχος ΤΕΙ.

Διετέλεσε: Διευθυντής  πωλήσεων  Α.Ε. αντιπροσωπειών μηχανημάτων έργων (1997-2015). – Διευθυντής – ιδιοκτήτης  κλωστοϋφαντουργικής  επιχείρησης (1987-1995). – Εκτακτος καθηγητής στο ΤΕΙ Πειραιά (1993-2005). – Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης

Από το  2015 έως σήμερα, εργάζεται ως  Τεχνικός Σύμβουλος  μηχανημάτων έργων – Εμπορικός  Αντιπρόσωπος.

Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (για 1η φορά υποψήφιος) με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»    του   πανάξιου Δημάρχου ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και επανεξελέγη το 2006,  2010, 2014, στηρίζοντας  τον σταθερά και  με θέρμη εξ αρχής.

Από τον Μάρτιο του 2017 έως σήμερα, έχει την τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, να είναι  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ενώ διετέλεσε και αναπληρωτής Δημάρχου. Καθημερινά  στις επάλξεις του καθήκοντος και  παντού, στην υπηρεσία  γενικά του δημότη, με αστείρευτη ενέργεια, συνέπεια και ζωντάνια, απαράμιλλη αυταπάρνηση, παρακολουθώντας  τα πάντα, δίνοντας  λύσεις, κερδίζοντας  πολύτιμες εμπειρίες.

Διετέλεσε:- Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής (2012-2019). – Μέλος της  Δημαρχιακής Επιτροπής (2007-2010). – Αντιπρόεδρος (2012-2014) και μέλος (2010-2012) της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. -Πρόεδρος της 27ης Σχολικής Επιτροπής (4ου Γυμνασίου) (2004-2010) και προηγούμενα της 19ης (2ου & 4ου Γυμνασίου).  – Εκπρόσωπος του Δήμου στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (2003-2006).

Επίσης  είναι: Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  (με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος).- Μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.  -Μέλος του International Textile Institute.- Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας.

Σταθερά  πιστός στις χριστιανικές, ανθρώπινες, ηθικές και οικογενειακές αξίες.

Στηρίζει  έμπρακτα και διαχρονικά, την εθελοντική αιμοδοσία.

Συνεχώς  εμπλουτίζει τις εμπειρίες του, διευρύνει τις δυνατότητες του, παραμένοντας ικανός τεχνοκράτης, ενεργός πολίτης, δραστήριος επαγγελματίας. Στις  4 τελευταίες εκλογές, οι Φαληριώτες τον τίμησαν με την πολύτιμη ψήφο τους και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο. Με συλλογική, μεθοδική και επίπονη εργασία, υπό την καθοδήγηση του ικανότατου  Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη, ο Δήμος έχει ομολογουμένως, ριζικά αναμορφωθεί. Αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για την έως τώρα εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με ανιδιοτελή αγάπη για το Φάληρο, με εφόδια την ατέλειωτη διάθεση, τις γνώσεις και τις ικανότητες που διαθέτει ως επιστήμονας, επαγγελματίας και τεχνοκράτης, αλλά και με την πολύτιμη 17ετή εμπειρία που απέκτησε ως δημοτικός σύμβουλος, ιδιαίτερα δε ως Αντιδήμαρχος  το τελευταίο διάστημα, ζητά την ψήφο σας, για να συμβάλει ουσιαστικά στην δυναμική συνέχιση και αναβάθμιση  του έργου της  απερχόμενης δημοτικής  αρχής  του Διονύση Χατζηδάκη, με τον συνδυασμό «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο» του ΓΙΑΝΝΗ  ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, με τον οποίο τον συνδέει  πολυετής φιλία, άριστη συνεννόηση και άψογη συνεργασία.                                                                                                                                                         

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 2β’, ΠΑΛΑΙΟ  ΦΑΛΗΡΟ 175 63, Τηλ.: 6977290484, Email: gsassim@otenet.gr,  FB: gsassim

περισσότερα μέλη

ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΞΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΞΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΦΡΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ <br>του ΠΕΤΡΟΥ

ΦΡΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
του ΠΕΤΡΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος