ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Τα τελευταία 29 χρόνια ζω στο Παλαιό Φαληρο. Η καταγωγή μου είναι από την Κέρκυρα. Είμαι παντρεμένος με ένα πολύ αξιόλογο άτομο με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη που με συντροφεύει εδώ και 25 χρόνια και έχουμε αποκτήσει μαζί δυο κόρες. Με γνώμωνα το αθλητικό ιδεώδες και την αθλητική παιδεία που υποστηρίζουμε, τους γνωρίσαμε τον κόσμο της κολύμβησης όπου εν συνεχεία ασχολήθηκαν σε επίπεδο πρωταθλητισμού πετυχαίνοντας αρκετές διακρίσεις. Η ιδιαίτερη αδυναμία που έχω στα κορίτσια μου με ώθησαν να παρακολουθήσω από μια πιο ενεργή θέση τον χώρο της κολύμβησης. Έτσι το μεράκι και η θέληση μου να προσφέρω στο κοινό συμφέρον των αθλητών-κολυμβητών με βρήκε να υπηρετώ αρχικά ως αντιπρόεδρος στον σύλλογο γονέων κηδεμόνων του ΑΟΠΦ και στη συνέχεια στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο ΔΣ του ΑΟΠΦ επι 9 χρόνια.
Σήμερα είμαι ενεργό μέλος στο ΔΣ της Επιτροπης Αγώνων Αττικής της ΚΟΕ κατέχοντας την θέση του Γενικού Γραμματέα.
Λαμβάνοντας υπόψιν την προσπάθεια μου να έχουν οι αθλητές την δυνατόν δικαιότερη αντιμετώπιση αλλά και την γνώση που απέκτησα από την πολυετή εμπειρία μου στους αγώνες ως κριτής, η ΚΟΕ με πρότεινε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης (FINA) ως έναν από τους διεθνείς κριτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Παράλληλα ανήκω και στην διοίκηση του Συνδέσμου Κριτών Χρονομετρών της Τεχνικής κολύμβησης.

Σχετικά με τις σπουδες μου, είμαι πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ με μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά επι 35 συναπτά έτη στον χρηματοοικονομικό τομέα.
Στην διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας απέκτησα το δίπλωμα από το διεθνές αναγνωρισμένο ινστιτούτο LUTC και κατάκτησα τον τίτλο του moderator το οποίο μου έδωσε την δυνατότητα να εκπαιδεύω νέους υποψήφιους χρηματοοικονομικούς και ασφαλιστικούς συμβούλους.

Έχοντας ζήσει συνεπώς πολλά χρόνια στο Παλαιό Φαληρο και επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν ήθελα να είμαι απλός παρατηρητής, πάντα ήθελα να συμμετέχω και να προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ στα κοινά, δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος και φίλος μου, Γιαννης Φωστηρόπουλος.
Τα τελευταία χρόνια είδα τον δήμο μας να εξελίσσεται και να ομορφαίνει.
Πιστεύω ότι κι εγώ από την πλευρά μου μπορώ να βοηθήσω στην συνέχιση της εξέλιξης και της ανάπτυξης αυτού του όμορφου τόπου.
Συνεχίζουμε λοιπόν για το Φάληρο, με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο!!!!

Τηλέφωνο: 6932213643

περισσότερα μέλη

ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΡΥΦΩΝ ΜΑΡΙΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΡΚΟΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΡΑΚΙΔΗ-ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣΠΟΙΝΑτουΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ <br>του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΖΗΣΑΚΗ-ΚΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΖΗΣΑΚΗ-ΚΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος