ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1967 στην Πόλη, την άλλοτε «Βασιλίδα των Πόλεων» . Γιος των Κωνσταντινουπολιτών Παναγιώτη και Βασιλικής , ανδρώθηκα με βάση το τρίπτυχο της θρησκείας, της οικογένειας και της ρωμιοσύνης. Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τη βιοτεχνία κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού , που ο πατέρας μου με πολύ κόπο , κατάφερε να δημιουργήσει. Εκεί , έμαθα όχι μόνο να δουλεύω σκληρά αλλά κυρίως να κινούμαι πάντα σύμφωνα με τις οικογενειακές αρχές και αξίες , που τόσο έντεχνα μου μεταλαμπάδευσε ο πατέρας μου.

Σπούδασα στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα Μηχανολογίας ,προκειμένου να συνδυάσω την επιστημονική μου κατάρτιση  με την επαγγελματική μου ιδιότητα. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στις Διαβιβάσεις του Ελληνικού Στρατού. Είμαι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών , του Παναγιώτη 14 και της Βίκης 17 ετών, στα οποία προσπαθώ να εμπνεύσω το ίδιο αξιακό σύστημα , που έμαθα από τη δική μου οικογένεια.

Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, αποφάσισα να ασχοληθώ με  παιδιά, που έχουν ανάγκη και να τα βοηθήσω έμπρακτα . Είμαι ιδρυτικό μέλος στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ (Παιδί-Δύναμη-Υπομονή), που αποκλειστικό και μόνο σκοπό του έχει την παροχή βοήθειας σε παιδιά που νοσηλεύονται ή νοσούν αλλά και στις οικογένειές τους.

Αθλούμαι σταθερά από την ηλικία των εννέα ετών. Είμαι Πρόεδρος στον αθλητικό  Σύλλογο «ΔΑΦΝΗ» Παλαιού Φαλήρου και πολύ υπερήφανος γιατί έχουμε καταφέρει να είμαστε από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στην Αττική . Επίσης , έχουμε θεσπίσει το τουρνουά ποδοσφαίρου «Παίζω και Προσφέρω» , το οποίο πραγματοποιείται παραμονές Χριστουγέννων και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά μας δεν αγαπάνε μόνο τον αθλητισμό αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ταυτόχρονα , δραστηριοποιούμαι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων , ως Αντιπρόεδρος του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου και είμαι μέλος στην Ένωση Γονέων Παλαιού Φαλήρου. Συμμετέχω ακόμα, στη Θεατρική Ομάδα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου «Τέχνη ,Δράση, Γονείς» εκφράζοντας έτσι και τις πολιτιστικές μου αναζητήσεις.

Τα τελευταία 18 χρόνια εκλέγομαι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού (ΣΕΠΗΥ) και έρχομαι αντιμέτωπος καθημερινά με τα προβλήματα της αγοράς. Η ψυχραιμία στη διαχείριση και η προσήλωση στο στόχο , αποτελούν το υπόβαθρο εκείνο που με οδηγεί στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

Με το Γιάννη Φωστηρόπουλο , γνωριστήκαμε μέσα από  φιλανθρωπικές και αθλητικές δράσεις. Ταυτίστηκα μαζί του γιατί κινούμαστε και οι δύο με άξονα τον άνθρωπο, τα έργα και όχι τα λόγια. Οι υποσχέσεις δε με αντιπροσωπεύουν , η προσωπική μου προβολή δεν είναι αυτοσκοπός . Όμως είμαι σίγουρος , ότι η ακεραιότητά μου , η εμπειρία μου αλλά και η διακαής επιθυμία μου για ένα καλύτερο Φάληρο  για τα παιδιά μας , θα είναι χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Ξεκινήσαμε με το Γιάννη Φωστηρόπουλο ένα τίμιο αγώνα

ΣυνεχίΖουμε με δύναμη, πάθος και θέληση  για το Παλαιό Φάληρο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την πόλη μας  και τίμια ζητώ τη στήριξή σας.

Τηλ. 6944 396160

Facebook :  Antony Alibertis

Instagramantonyalibertis

περισσότερα μέλη

ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΞΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΞΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΩΣΣΗ-ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗ ΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΚΩΣΣΗ-ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗ ΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος