ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αρχιτέκτων Μηχανικός d’ E.S.A

Έχω τη χαρά να είμαι κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου από τότε που γεννήθηκα, το 1961 στη γειτονιά της Παναγίτσας.

Φοίτησα στη Σχολή Χίλλ και στη Σχολή Χαντζηκωνσταντίνου και σπούδασα αρχιτεκτονική στο Παρίσι όπου και αποφοίτησα από την Ειδική Σχολή Αρχιτεκτονικής (École Speciale d’Architecture), με δίπλωμα εξειδικευμένο στα μουσεία.

Είμαι αρχιτέκτων μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας και έχω συνεργαστεί σε:

  • Μελέτες σημαντικών αρχιτεκτονικών έργων ενδεικτικά : Χίλτον Αθηνών, Χίλτον Ρόδου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παραθεριστικά συγκροτήματα, κατοικίες.
  • Διοργανώσεις εκθέσεων όπως: «Τράπεζα της Ελλάδος τα κτίρια» (Τράπεζα της Ελλάδος) «Το εργαστήριο του αρχιτέκτονα» (Μουσείο Μπενάκη) καθώς και σε εκθέσεις αφιερώματα σε Έλληνες αρχιτέκτονες του 20ου αιώνα.
  • Αρχειοθετήσεις και μελέτες για το Ζάππειο Μέγαρο (Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων), τα ξενοδοχεία Ξενία, Μονές του Αγίου Όρους και Έλληνες αρχιτέκτονες του 20ου αιώνα (Αρχιτεκτονικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη).

Έχω αποτυπώσει ιστορικά κτίρια, όπως το κτίριο της οδού Ρηγίλλης 18 για το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως συνεργάτης σκηνογράφου, συμμετείχα σε παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ήμουν ενεργό μέλος του ΔΣ του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού σωματείου Παλαιού Φαλήρου, καθώς και μέλος στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Όμιλο «Φλοίσβος» και εθελόντρια στο Summer Nostos Festival, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό Κέντρο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιάννη Γεραμά.‘ Ως κάτοικος της πόλης μας και με την ιδιότητα του επαγγέλματος μου διαπιστώνω καθημερινά ότι το Παλαιό Φάληρο έχει διακριθεί από μια δυναμική και  τα τελευταία  χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια προάστια.Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες αγαπάμε τη πόλη μας, συναντιόμαστε , στη θάλασσα και στα πάρκα , στους  δρόμους, στις παιδικές χαρές και με κάθε ευκαιρία συμμετέχομε στα κοινά. Πιστεύω ότι το Παλαιό Φάληρο έχει αποδείξει μέσα από την ιστορία του, ότι θα συνεχίζει να εξελίσσεται όσο και εμείς οι κάτοικοι του θα συνεχίζουμε να το υποστηρίζομε

T: 2109834905 και 6976766063

E: anna.a.georgiadou@gmail.com

περισσότερα μέλη

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος