ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ80

Έγγαμη και μητέρα μιας 11χρονης αθλήτριας του κολυμβητικού τμήματος του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (Προαγωνιστική), η Αγγελική Τσίτουρα είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας – Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Λάρισας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στον Σχεδιασμό, τη Διοίκηση και την Πολιτική Τουρισμού.

Λόγω της εμπειρίας και της εξειδίκευσής της σε θέματα τουρισμού, η Αγγελική Τσίτουρα έχει υπηρετήσει ως διοικητική υπάλληλος στην 1η Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Ανάπτυξης του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), παρέχοντας υποστηρικτική συνεργασία σε σχετική επιτροπή παρακολούθησης κοινοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής  Ένωσης την περίοδο 1995 – 2000. Διετέλεσε, επίσης, σύμβουλος στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης τη διετία 2007 – 2009.

Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), η Αγγελική Τσίτουρα έχει, εξάλλου, να επιδείξει πολυετή επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαίδευσης ενηλίκων Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού), ενταγμένη μάλιστα στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων-Επιθεωρητών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Είναι, επίσης, εκπαιδευτικός στα Δ. ΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων – ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ – ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ Δημόσια Σχολή – Ε.ΠΑΣ. Αναβύσσου (υπουργείο Τουρισμού), αλλά και εισηγήτρια σε επιδοτούμενα σεμινάρια Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης ανέργων και άλλων ευπαθών ομάδων, που τελούν υπό την αιγίδα της Ε.Ε.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Συνδυασμό «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο»   γιατί πλέον είμαι πεπεισμένη πως για να αλλάξει η κατάσταση γύρω μας ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της αφύπνισης, της συμμετοχής, της συλλογικότητας, ξεκινώντας από τη γειτονιά μας ,τη πόλη μας.

Θα συμπορευθώ με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, γιατί είναι ένας  άνθρωπος, με καινοτόμες ιδέες, με όραμα και γνώση της αυτοδιοίκησης και ακόμα περισσότερο έχει όρεξη για σκληρή δουλειά.

Email: agg.tsitoura@gmail.com

Κιν :6945411567

περισσότερα μέλη

ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

ΜΑΓΚΩΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτουΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ <br>του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ
του ΜΙΧΑΗΛ

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ <br>του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος